Aloe vera – det ældgamle naturlige vidundermiddel

16 oktober 2019 admin

Gennem tusindvis af år er har aloe vera-planten været anerkendt og anvendt for sine utallige plejende, nærende og helende evner. I bladende på planen findes en klar og ren gele, der kan bruges til et hav af ting – eksempelvis solskoldninger, sårpleje og som ganske almindeligt sundt kosttilskud til din dagligdagskost. Planten kan ikke kun anvendes i geleform – du kan drikke den som juice, en mere koncentreret drik eller tage den som kosttilskud.

Man kan spore anvendelse af planten helt tilbage til oldtidens Grækenland samt Egypten. Aloe vera blev brugt til en lang liste af forskellige ting, eksempelvis – som nævnt – pleje ved brandskader eller behandling af rifter eller større sår.

Efterhånden blev dyrkning og brug af aloe vera udbredt til resten af verden. Idag kan man også se, at mange mennesker har planten blot har den smukke plante stående derhjemme udelukkende for syns skue.

Da man nåede 60’erne startede man en mere intens forskning for at undersøge, afprøve og udvikle – og således blev alle de mange egenskaber klarlagt. Nu blev aloe vera brugt i både kosmetik og til farmaceutiske produkter. Markedet for aloe vera har sidenhen kun vokset støt, og du kan bruge den ind,- såvel som udvortes.

Plantens ovennævnte egenskaber er kun få af mange. Udover helende hudpleje kan man med stor gavn ty til aloe vera som forebyggelsesmiddel mod maveproblemer af given art – og resten af kroppen! Det er ej et medicinsk produkt, men slet og ret et komplet naturligt vidundermiddel, der virkelig kan stå distancen. Ingen anden plante kan bryste sig af at være så virkningsfuld på så bredspektret et område, og derfor bør du ikke tøve med at afprøve denne omnipotente juvel.

Hos https://www.veracura.com/shop/aloe-vera-6c1.html kan du finde et kæmpe sortiment af fantastiske produkter indeholdende aloe vera. Produkterne er af højeste kvalitet, og priserne særdeles konkurrencedygtige. Ydermere tilbydes den bedste kundeservice, og du kan altid tage kontakt, hvis du har spørgsmål.

Flere Nyheder