Få et hollywoodsmil med en tandretning

05 januar 2021 Camilla Skøtt
Få et hollywoodsmil med en tandretning

Kigger du på stjernerne og tænker; nøj, hvor har de allesammen flotte tænder? Bare rolig – de smukke tænder kan også blive dine, og du behøver ikke at hænge på den klassiske metalbøjle.

Lige, hvide tænder er noget, de fleste af os drømmer om, men samtidig regner langt størstedelen af os også med, at det er nødvendigt at bære de knap så kønne togskinner, hvis drømmen om hollywoodsmilet skal blive en realitet. Men sådan behøver det ikke at være – det forklarer tandklinikken You Smile i Smile (https://yousmileismile.dk/), der har dedikeret sig til det unikke tandreguleringssystem Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign – har du hørt om det? Måske, måske ikke. Det er et system, der har været brugt gennem en del år efterhånden, og de sidste år har det vundet større og større indpas hos danske tandlæger også. Af den enkle grund at det er et unikt tandreguleringssystem, der er langt mere skånsomt end togskinner, og så er det samtidig let at arbejde med – og for patienten er der det ekstra plus, at tandskinnerne er mere eller mindre usynlige.

Vil du gerne have rettet dine tænder, skal du forbi en Invisalign-behandler for en forundersøgelse – det kan fx være hos You Smile I Smile, der tilbyder undersøgelsen gratis og uforpligtende. Her vil du få yderligere informationer om systemet, ligesom der vil blive taget aftryk af tænderne samt billeder og røntgenfotos. Alt sammen sendes til specialister i USA, der udarbejder en individuel behandlingsplan for netop dine tænder – den omsættes til en 3D-video, du kan se efter et par uger hos tandlægen. 

Med 3D-videoen mellem hænderne får du syn for sagen; du kan ganske enkelt se, hvordan de enkelte tænder rykkes uge for uge, og ikke mindst kan du se, hvordan det endelige resultat bliver. Først herefter skal du beslutte, om behandlingen er noget for dig – og den kan give dig det smil, du drømmer om.

Flere Nyheder