Få glansen tilbage i garnet med et besøg hos din frisør

28 marts 2020 Astrid Pedersen

Har dit hår mistet fordums stråleglans – og er du træt af at kigge på de triste og slidte spidser? Virker det som om dit hår klasker sammen lige meget hvad du gør for at løfte det. Og har du en gryende mistanke om at dit hår er blevet tyndere?

Så skyldes det sikkert dine styling rutiner, og muligvis de kemiske produkter, du bruger i forbindelse med farvning eller afblegning. Hvis du er typen, som til hverdag sætter håret ved hjælp af føntørrer og krølle eller glatte jern, udsætter du håret for meget stor belastning i form af intens varme.

Farver du samtidig dit hår med produkter, som du køber i supermarkedet eller hos den lokale materialist, bidrager du kun yderligere til udpining af håret. Dit hår kan nemlig sandsynligvis slet ikke tåle den behandling, hvorfor du faktisk bør lade det være – og i stedet opsøge din lokale frisør salon.

Hvorfor skal jeg lade en professionel frisør ordne mit hår?

Du kan gøre dit hår en rigtig stor tjeneste ved at overlade det i hænderne på en erfaren og kompetent frisør. En frisør har flere års uddannelse – og som regel også en del praktisk erfaring – bag sig inden for sit fag. Derfor kan en frisør med temmelig stor præcision vurdere hvad der tjener dit hår bedst.

Er dit hår for eksempel slidt og glansløst som følge af al for megen styling, vil din frisør med stor sandsynlighed anbefale en klipning, som ikke kræver at du bruger så meget tid på at tørre og glatte eller krølle håret. Har dit hår taget skade af kemisk farvning eller blegning, vil din frisør kunne genskabe glansen ved hjælp af en hårkur, og eventuelt tilbyde dig en farvning med professionel hårfarve – måske endda af den grønne type, som er særligt skånsomme.

Book tid hos din damefrisør på https://capaldi.dk/ 

Flere Nyheder