Få mere fyldige øjenvipper/lashes med påviselig effekt

17 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Skulle du have brug for at få gjort noget ved dine øjenvipper for at få dem mere markeret, så kan du tilgå: https://klinikaugustesen.dk/ekstra/lash-lift

Således vil du få et mere dragende blik, der kan invitere eller afvise andre mennesker efter, hvordan resten af dit ansigtsudtryk vil være – men man mødes jo tit ved øjenkontakten, og her kan man virkelig vise, hvad man mener med ens øjevippers effekt.

Det er også en lettere måde at drage folk ind på, hvis man kan gøre ens øjne centrum for ens blik via mere fyldige øjenvipper.

Man kan få skabt den slags øjenvipper på mange forskellige måde, da man måske ikke lige er født med sådan nogle heftige lashes fra naturens side, som man ellers godt kunne tænke sig.

Det er muligt at få tilsat flere øjenvipper på dem, man allerede har, men man kan også få gjort noget ved dem, som man allerede har.

Gør dig mere bemærket med nye lashes

Den naturlige forandring af dine øjenvipper kan man gøre på en måde, så det holder sig naturligt i op til flere uger.

Så skal man ikke tænke på at tage ens øjenvipper af og på, hvis det nu er nogle kunstige nogle – eller man skal frygte at tabe dem, hvis det går voldsomt for sig.

Denne metode vil også gøre, at det kommer til at se ud som om, at man har længere øjenvipper, end hvad man egentlig har rigtigt – så man får både fylde og længde fra naturens side, selvom det kan forekomme som en optisk illusion.

Ved at benytte den her metode vil du have et endnu mere intenst blik, om det er på arbejdet, til middag eller i byen.

Og når effekten er ved at fortage sig, så kan man altid komme igen hos de professionelle, som vi fremhævede ovenfor, og får effekten genoptaget med det samme.

Flere Nyheder