Få stylet toppen hos en frisør i Aalborg

12 november 2020 Astrid Pedersen

Alle – uanset hårlængde – har brug for et frisørbesøg med jævne mellemrum. Er du korthåret, bør du gå til frisøren mindst en gang hver sjette uge for at holde frisuren pæn og skarp. Har du langt hår, skal spidserne ind imellem studses for at undgå det slidte og triste look, som opstår når håret bliver tyndere i længderne og begynder at fremstå mat og glansløst. Og er dit hår farvet eller udstyret med lyse striber skal disse også holdes ved lige, således at udgroningen ikke bliver alt for tydelig.

Hvor kan jeg gå til frisør i Aalborg?

Leder du efter en frisør i Aalborg, som kan hjælpe dig med at få styr på de uregerlige lokker – og som du måske oven i købet kan besøge på fast basis? Så er Salon Hookstone sandsynligvis noget for dig.

Salon Hookstone er en moderne frisør salon med særligt fokus på den gode frisør oplevelse og den stilmæssigt gennemførte behandling. Helle Gaarden, som er stifter og indehaver af Salon Hookstone, har igennem mange år beskæftiget sig inden for frisør faget. Gennem sit arbejde som frisør, dels i Danmark og dels i England, har Helle Gaarden tilegnet sig stor viden om – og ekspertise inden for – de mange facetter af branchen og håndværket.

Når du booker en tid hos Helle Gaarden eller frisør eleven Sarah, som arbejder på lige fod med Helle i Salon Hookstone, får du en professionel behandling med afsæt i netop dit hårs individuelle tilstand og beskaffenhed. Du vil opleve en service som er særdeles personlig, og en klipning eller en farvning som tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer. Og så er du garanteret et resultat som du kan være tilfreds med i lang tid fremover.

Du kan læse mere om Salon Hookstone, og booke tid online via salonens hjemmeside på hookstone.dk.

Flere Nyheder