Find den rette klinik til din ansigts behandling

14 oktober 2019 admin

Drømmer du om en lækker, blød hud med mikroskopiske porer og en jævn teint? Så skal du sørge for at rense, pleje og fugte din hud til daglig med de rette produkter, bruge solbeskyttelse i ansigtet hver dag – og med jævne mellemrum få udført en udrensende og plejende ansigtsbehandling hos en professionel kosmetiker eller en dygtig kosmetolog.

Hvorfor skal jeg vælge en ansigtsbehandling?

En ansigtsbehandling er ikke alene god, når det handler om at rense huden for urenheder og tilstoppede porer. Med den rette ansigtsbehandling kan du også skabe længere varende virkninger i form af afbalancering af huden, så den i lang tid vil holde sig fugtmættet og spændstig. Døjer du med fedtet, tør eller sensitiv hud, vil en ansigtsbehandling i ny og næ lægge en dæmper på problemerne. Og i forbindelse med din ansigtsbehandling vil din kosmetiker eller kosmetolog kunne rådgive og vejlede dig angående rense og pleje produkter, så du vælger nogle, som passer præcis til din hudtype. Dette vil også være en stor hjælp, når det handler om at holde huden strålende og fast i det daglige.

Hvordan foregår en ansigtsbehandling?

Efter en grundig hudanalyse, som danner basis for behandlingen, vil kosmetologen typisk fange an med en dybdegående rensning af huden. Denne vil ofte foregå under damp, så urenheder nemmere kan fjernes. En peeling med eksfolierende creme eller enzymer fjerner det døde lag af afstødtehudceller, som ofte ligger i vejen for hudens optagelse af fugt og nærings stoffer fra creme og serum. Nærende, fugtende og rensende masker vil blive påført efter behov, og du vil afslutningsvis blive iført en plejende og beskyttende creme, som holder huden gennemfugtet i dagevis.

Leder du efter en god klinik til en grundig og plejende ansigtsbehandling i København, kan du med fordel vælge Hayat Hair & Beauty – læs mere på hayathairbeauty.dk

Flere Nyheder