Find en grøn frisør i Horsens

05 april 2021 Astrid Pedersen

Vil du gerne til frisør her til foråret, men er du skeptisk over for de skrappe kemikalier som ofte er i brug sådan et sted? Så bør du overveje at booke tid til frisør behandling hos en grøn frisør.

Hvad er en grøn frisør?

En grøn frisør er en frisør salon som fortrinsvis – eller faktisk, for manges vedkommende, udelukkende – anvender certificeret miljøvenlige produkter i forbindelse med frisør behandlinger.

Fordelen ved de grønne frisør produkter er at de er fremstillet på miljømæssigt bæredygtig vis på basis af naturlige ingredienser og samtidig ikke belaster vores allesammens omverden når de udledes efter brug. Og da produkterne ikke indeholder kunstige tilsætnings stoffer som for eksempel parfume eller parabener vil de være særdeles velegnede til daglig brug, især hvis du har tendens til at udvikle allergier eller overfølsomhed.

Find din lokale frisør i Horsens

Hvis du leder efter en frisør i Horsens eller nærmeste omegn, og foretrækker du en grøn frisør, kan du med fordel vælge Salon Todbjerg.

Salon Todbjerg er ejet og drevet af frisør Margit Todbjerg-Hansen som igennem mange år har drevet frisør virksomhed på grønne præmisser. Det betyder at Margit Todbjerg-Hansen udelukkende vælger grønne og miljøvenlige produkter i forbindelse med frisør behandling.

I Salon Todbjerg finder du således de lækre og velduftende produkter fra det italienske brand OWAY som er leveringsdygtig i biodynamiske frisør produkter. De skønne produkter forkæler dit hår og din hovedbund med den ultimative pleje og næring, og er samtidig blandt de mest allergivenlige hår produkter på markedet.

OWAY hårprodukter er baseret på 100% naturlige ingredienser så som æteriske olier samt plante og urte ekstrakter som nærer og plejer dit hår. Og så er ingen af OWAYs produkter testet på dyr.

Du kan læse mere om Margit Todbjerg-Hansen og OWAY, og booke tid til en frisør behandling hos Salon Todbjerg, på hjemmesiden SalonTodbjerg.dk

Flere Nyheder