Find professionel rynkebehandling i København

30 maj 2021 Cecilie Mortensen

Vores hud er det største organ, vi har på kroppen. Det er dog ikke til at komme uden om, at det med tiden vil miste sin spændstighed og fleksibilitet, som vi måske kender fra, da vi var unge. Derfor er det helt naturligt at huden begynder at rynke med alderen. Det er dog ikke ensbetydende med, at du intet kan gøre for at undgå rynker. Du kan både forebygge og behandle rynker i dag, så din hud ser stram, flot og ung ud uanset din alder. 

Der er i dag mange kvinder og mænd, som gør en ekstra indsats for at holde sig i form, samt benytter sig af en række creme og behandlinger for at bevare den flotte og sunde hud. Er du dermed også interesseret i at få fjernet de fine linjer i huden eller rynkerne, som har dannet sig? Så kan du med fordel læse med her.

Hvordan foregår en rynkebehandling?

Rynker i huden bliver påvirket af det vejr, klima og UV-stråling som vi har i verden. Derfor er det ikke til at komme udenom at huden forældes. Med en professionel rynkebehandling fjerner man ikke rynkerne, men man kan lave en væsentlig reducering af dine rynker. Det foregår med en shockwave, som går ind og påvirker restitueringen af hudens kollagen og elatin.

Det er en behandling som bliver skræddersyet fra person til person. Derfor kræver det en forundersøgelse eller konsultation, hvor man går ind og kigger på huden samt, hvordan den vil tage imod behandlingen. Behandlingen kræver dog ingen forberedelse, men bare at man ikke har noget makeup på.

Få en professionel rynkebehandling her

Hvis du leder efter en professionel klinik der tilbyder rynkebehandling i København, kan du med fordel kontakte coolwaveclinic.dk. De har i dag stor erfaring med forskellige hudtyper og aldre, hvorfor du kan forvente effektiv virkning. 

Flere Nyheder