Find smukke smykker hos Blossom Copenhagen

13 august 2021 Camilla Skøtt

Er du til fine, romantiske smykker, så bør du tage et kig på danske Blossom Copenhagen, hvor du finder et fantastisk udvalg – og helt sikkert et smykke du falder for.

Om du er på jagt efter en ring, et armbånd, en halskæde eller et flot sæt øreringe, så finder du helt sikkert noget, du kan lide, hvis du tager et kig på Blossom Copenhagen. Og hey… hvis du er på udkig efter en gave, så kan du med garanti også finde noget her.

Det gode ved Blossom Copenhagen er, at du får flotte smykker i gode materialer til priser, hvor alle kan være med. Priserne varierer i et spænd fra 100 kr. til 2.000 kr., og på trods af den skarpe pris, går du ikke på kompromis med kvaliteten.

Noget for enhver smag

Smykkerne fra Blossom Copenhagen er produceret i enten 925 sterlingsølv eller i 9 eller 14 karat guld. Du finder desuden både forgyldt sølv, hvidguld og rosaguld i kollektionerne.

Men hallo – forgyldt sølv, hvad er nu det for noget?

Det er faktisk ret enkelt. En forgyldning er et tyndt lag guld, der er lagt ovenpå et smykke af sølv. Gennem et såkaldt elektrolytisk bad binder guldet til sølvet, og dermed får du et flot guldsmykke uden at betale alverden. Ulempen ved denne løsning er, at forgyldningen kan aftage med tiden, og derfor kan det blive nødvendigt at investere i en ny forgyldning.

Uanset hvad – om du køber smykker til dig selv eller til gave, om du går efter fingerringe, armbånd, halskæder eller noget helt fjerde – så er Blossom Copenhagen det oplagte valg. Du får smukke smykker i et romantisk design, der klæder enhver kvinde og ethvert outfit, og samtidig bliver du ikke ruineret.

Vi har kun tilbage at sige: Held og lykke med jagten på dit næste flotte smykke.

Flere Nyheder