Gadgets du bare må eje

30 september 2021 Steffen Hansen
image

Er du en decideret gadget nørd? Eller synes du bare det er fedt at have alle mulige forskellige elektroniske dimser? Så er du sikkert allerede opdateret på hvad der sker indenfor verden af gadgets. Hvis ikke du er med på de nyeste trends indenfor gadget verdenen, så kan du med fordel læse mere i denne artikel, hvor du kan læse om nogle af de nyeste gadgets som man bare må eje.

Smart Glasses

Selvom smart glasses ikke i sig selv er en ny gadget, men de første prototyper og produkter der blev sendt på markedet, vidnede om at der stadig var lang vej i forhold at sende færdigudviklede produkter på markedet, uden børnefejl og forskellige uforudsete problemer. Der er dog sket en stor udvikling siden og i dag kan man få smart glasses der virker som de skal, blandt andet indenfor industrien hvor smart glasses bliver brugt til forskellige typer inspektioner og lign.
Du kan læse mere om industrielle smart glasses her: https://innomize.dk/services/53-smartglasses/ 

Droner

Droner er heller ikke nye i sig selv, men ligesom med smart glasses, så er der sket en kæmpe udvikling siden de første droner kom på markedet. Først og fremmest med prisen. De første droner var stort set umulige at betale for privatpersoner, medmindre man arbejdede indenfor foto- og video branchen og brugte dem arbejdsrelateret. I dag kan en af de bedste droner på markedet erhverves for under 10.000 kr. hvilket vidner om at man har knækket koden.

Trådløse Hovedtelefoner

Ligesom de to foregående gadgets, så er trådløse hovedtelefoner heller ikke en ny opfindelse, men har gennemgået en udvikling igennem de seneste par år. Generelt set har den teknologiske verden gennemgået en udvikling, der overgår fantasien, og dette har påvirket stort set alle typer produkter, som i de fleste tilfælde har gjort voldsomme fremskridt på meget kort tid.

Flere Nyheder