Hvornår fordrer anledningen, at man har et skræddersyet jakkesæt på?

21 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

I gamle dage var det at have et skræddersyet jakkesæt på noget, som kun de fine og rige havde råd til, og så havde man måske gerne flere af slagsen liggende, hvor man fik dem tilpasset, som man ændrede figur – eller man fik simpelthen fremstillet nogle nye og havde mange liggende.

Der skulle jo helst ikke være andre, der havde noget tilsvarende, og det skulle sidde perfekt til en.

Nu om dage kan man stadig få lavet sig et skræddersyet jakkesæt, og det er da blevet muligt for mere jævne mennesker at få råd til det, blandt andet hos http://tailorsons.dk/ .

Men man kan stille det gode spørgsmål, om vi nu om dage, hvor man ikke skal til bal eller møde kongen, om der egentlig er grunde og anledninger nok til at investere tid og penge i at få fremstillet et skræddersyet jakkesæt, som man kan tage på?

Her kan du have et skræddersyet jakkesæt på

Det er selvfølgelig klart, at hvis man begår sig blandt fine og (fise)fornemme, så er der nok en dresscode, der forventer, at man tager som minimum et pænt jakkesæt på.

Men almindelige mennesker sidder måske sjældent i den situation, medmindre de er direktører i store firmaer eller sidder i finansektoren eller lignende arbejdspladser, hvor sådan en mundering forventes.

For os andre kan man sige, at en anledning som et bryllup, man selv står i spidsen for, kan man da have et skræddersyet jakkesæt på, men man kan jo så også bare leje eller låne et nogenlunde passende jakkesæt.

For selvom det er en speciel anledning, så er det jo også lidt vildt at bruge tid og penge på at få lavet sig sådan et jakkesæt, hvis man alligevel ikke agter eller lyster at gå i sådan et ellers.

Det er jo helt op til en selv, men det er jo værd at tage med i overvejelserne.

Flere Nyheder