Kerastase – luksus hårpleje til alle hårtyper

11 juni 2019 Astrid Pedersen
Kerastase – luksus hårpleje til alle hårtyper

Det kan godt være noget af en udfordring at skulle vælge de rette hårprodukter. Har man tyndt hår, fint hår, krøllet hår, tørt hår, eller hår, som let fedter til, kræver det særlige pleje produkter, som kan holde hovedbunden i balance.

Samtidig må shampoo og balsam ikke virke udtørrende på hårstråene, idet disse så vil blive porøse og skrøbelige. Da hårstrået fortrinsvis er bygget op af stoffet keratin, er det vigtigt, at dine hår produkter også indeholder dette stof. På den måde kan du genopbygge hårstrået i stedet for at nedbryde det ved hver hårvask. Dit hår bliver tykkere og tættere, og du vil få nemmere ved at gro længere hår uden at det bliver tyndt og slidt i spidserne.

Vælg de rette produkter fra l’Oreal Kerastase serien

I den kendte serie Kerastase fra det velansete brand l’Oreal kan du altid finde shampoo, blasam og andre hårpleje produkter, som passer præcist til din hårtype. Ud over de klassiske produkter så som shampoo, balsam og hårkur finder du også hårmasker (som er intensive hårkure) leave in hårkure (som er velegnede til slidt og krøllet hår), diverse styling produkter (gel, mousse, hårspray, voks og lak) samt produkter, som beskytter håret imod varme fra styling redskaber (glattejern, krøllejern, curlers mv.) og mod solens skarpe uv stråler.

Kerastase byder på produktserier til alle hårtyper. Uanset om dit hår er skadet af for megen farve eller permanent væske, eller om din hovedbund har en tendens til øget udskillelse af talg, kan du finde et Kerastase produkt, som skaber balance og harmoni i dit hår og i din hovedbund. Det er en rigtig god idé at vælge shampoo, balsam og styling produkter i samme serie, da du er helt sikker på, at ph værdien er den samme i samtlige produkter.

Find alle de kendte Kerastase produkter online på smukkere.dk

Flere Nyheder