Klæder den sixpence dig?

04 oktober 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er altid flere parametre, som man ser på, når man skal finde ud af, om en beklædningsgenstand klæder en.

Det behøver jo ikke være en helt ny en, som man overvejer at købe, for det kan jo være den sixpence, som man har brugt længe eller købt på en ferie, men hvor man aldrig fik den brugt, og det vil man så prøve nu.

Men man forandrer sig jo også som person, så måske passer den bare ikke fysisk til en længere, eller også kan man ikke lide den farve og form, som den har, selvom det var dét, som man faldt for i sin tid, mens ens smag har bare ændret sig.

Så lytter man også til, hvad andre siger, om det er en sixpence, som der passer til en, men måske går man mere op i, om man selv kan lide den eller ej.

Hvis man overvejer at købe en helt ny sixpence, så gør man det nemmest for sig selv, at man finder et sted, der har et godt udvalg af kvalitetssixpence såsom hos https://high5shop.dk/collections/sixpence .

sixpence

Med tiden klæder den sixpence en mere og mere

Man kan have fået sådan en sixpence i gave fra dette sted, fordi giveren mente, det var en, som der ville passe en, men man var ikke helt enig, så man gemte den væk.

Men som man finder den frem nu senere i livet, føler man, det er på tide at finde ud af, om man er nået dertil i livet, hvordan sådan en sixpence passer en.

Måske skal man lige rette den lidt til, eller man bruger den som pejlemærke for at finde en, der passer en endnu mere.

Desuden er det jo aldrig dårligt, at man har mere end en liggende, hvis man nu skulle miste den ene en dag.

Flere Nyheder