Lad dine smykker være prikken over i’et

16 april 2021 Lykke Holzmann Søby

Når du køber tøj, er det en måde at gøre det til din unikke stil, men du skal også huske at tilføje smykker!

Tilpas dit outfit – Smykker er den nemmeste måde at sætte din egen signatur på en bluse eller kjole på. Hvad med din nye kjole? Vil du virkelig gøre det til dit eget? Nemt, tilføj nogle smykker!

Kan forbedre din figur

Tro det eller lad være. Smykker er et ret vigtigt tilbehør! Vil du se højere og slankere ud? Tilføj en halskæde, der falder i V- eller Y-form. Er din krop formet som en pære? Brug en broche eller to i nærheden af ​​din haæs på din skulder til at trække øjet op til dit ansigt. Det hjælper med at afbalancere din figur.

Kan gøre dit ansigt endnu smukkere

Smykker kan også narre øjet og skabe balance og kontrast og dermed være smigrende for dit ansigt. For eksempel, hvis du har et fuldt, rundt formet ansigt, hjælper en lodret ørering med til at slanke dit ansigt og modvirke den runde form.

Kan opdatere hele din stil og garderobe

Smykker er en af ​​de nemmeste måder at opdatere din garderobe på, især hvis du kan lide klassisk tøj. Det er en fantastisk måde at være trendy på og omfavne det nyeste på. Det gælder hvad enten det er en neonfarvet statement-halskæde eller en over-size ring.

Gør dit arbejdstøj til gå-ud-tøj

Her er en af ​​nøglerne til at have et udvalg af smykker! En af de nemmeste måder at give en almindelig kjole, jakkesæt eller bluse et pift så du kan gå direkte i byen efter arbejde er smykker! Skift dine perler ud for en dramatisk, drop ørering, en fantastisk, lagdelt sæt halskæde eller tilføj et par klædelige armbånd til din armfest.

Smykker er en god investering

Krone for krone kan du virkelig få en masse ud af dine smykker. Selvom du aldrig ville bære den samme bluse hver dag, kan du uden problemer bære den samme halskæde hver eneste dag. Og afhængigt af kvaliteten og stilen af ​​smykker kan du bære den i årevis. Giv det endda videre til døtre eller andre for at nyde det!

Besøg https://www.fangels.dk/maerker/pernille-corydon.html og lad dig inspirere. 

Flere Nyheder