Lækkert, fyldigt og glansfuldt hår med Kerastase

31 juli 2019 Astrid Pedersen
Lækkert, fyldigt og glansfuldt hår med Kerastase

Hårpleje er en vigtig del af dine daglige skønheds rutiner. Du kan have nok så lækkert et outfit og nok så smuk og dyr en makeup – hvis dit hår klasker, fedter, eller bare nægter at sidde, ødelægger det hele dit samlede udtryk. Derfor er det vigtigt at vælge den rette hårpleje serie fra det rette brand, så dit hår altid fremstår sundt og glansfuldt.

Du kan pleje alle hårtyper med Kerastase Chronologiste produkter

Leder du efter en hårpleje serie, som retter sig imod netop din specifikke type hår, kan du med fordel tage et kig på Chronologiste serien fra Kerastase. I Kerastase Chronologiste serien finder du produkter, som er særdeles velegnede til pleje af såvel hår som hovedbund. Hertil benyttes en avanceret og nyskabende formel, som både beskytter og genopbygger håret, samtidig med at balancen i hovedbunden genskabes.

Kerastase Chronologiste serien indeholder diverse produkter – pleje, vask og styling – til samtlige hårtyper. De lækre produkter retter sig imod genopbygning og beskyttelse af skadet hår (for eksempel som følge af kemisk blegning eller farvning, eller permanentvæske), pleje af såvel tørt og sensibelt hår som af fedtet hår, samt tilføjelse af ekstra volumen til tyndt og fint hår og tæmning af kraftigt eller naturligt krøllet hår.

Uanset din hårtype, er det altså muligt at finde de helt rette produkter inden for Kerastase Chronologiste serien. Alle hårtyper kan have glæde og gavn af vask med en af de lækre shampooer og efterfølgende pleje med balsam – måske endda en ekstra plejende hårmaske eller hårkur på regulær basis – og styling med de beskyttende og volumen givende produkter i serien.

Hvis du skifter din nuværende hårpleje serie ud med produkter fra den lækre Kerastase Chronologiste produktlinje, vil du allerede fra første vask opdage en kæmpe forskel i hårets fylde, glans og duft. Du vil ikke fortryde, at du valgte Kerastase som din primære hårpleje!

Flere Nyheder