Oplever du hårtab og knækkede hårspidser? Så er kerastase genesis udviklet til dig

30 september 2021 Kamilla Sonne
image

De fleste kommer på et eller andet tidspunkt til at opleve problemer med deres hår. Ofte vil det være, at håret bliver skadet, enten af de forkerte produkter eller rutiner, hvilket kan ses.

Desværre er det ofte tydeligt, i og med at håret mister sin glans og kommer til at se mere kruset og tørt ud.

Dog kommer det for nogen til det punkt, hvor de også oplever hårtab og knækkede spidser.

Årsagerne kan være mange – lige fra dårlige hårplejerutiner til hormonelle forandringer og stress. Uanset årsagen kan Kerastase genesis serien dog være med til at gøre en mærkbar forskel.

Den er nemlig udviklet specielt til netop disse typer problemer og derfor værd at prøve for dig, der kæmper med hårtab og knækkede hårstrå.

Hårplejeserien med alt, hvad du har brug for

Kerastase genesis er en unik og banebrydende serie af hårplejeprodukter, som indeholder alt det, dit hår har brug for.

Serien er målrettet netop problemerne med hårtab, hvorfor de fleste vil mærke en markant forskel efter blot få ganges brug.

Samtidig er Kerastase genesis en bred serie med flere forskellige typer produkter, lige fra shampoo og balsam til hårkure og hårserum.

Det betyder, at også du kan opbygge en sund hårplejerutine ved hjælp af Kerastase genesis.

Find Kerastase genesis hos frisøren

Frisøren er ekspert i hår – og derfor giver det også god mening at gå efter de produkter, som frisører har sagt god for.

Kerastase genesis serien kan du finde hos mange frisører, hvilket i sig selv er et godt tegn på, at det er produkter, der virker.

Samtidig fås de til en relativt fair pris, hvorfor det er værd at prøve for dig, der har kæmpet med disse problemer længe.

Hvis du har prøvet mange forskellige ting og endnu ikke fundet noget, der virker, så er Kerastase genesis måske værd at se nærmere på.

Flere Nyheder