Skrædder på Bornholm

30 november 2021 Agner Clausen

editorial

Hvor finder man en god skrædder på Bornholm? Det gør man hos Bornholms Møbelpolstrer. Det var måske et lidt uventet svar. Men egentligt er det ikke så overraskende, for møbelpolstring indebærer jo en hel del syarbejde. Dertil kommer, at indehaveren af Bornholms Møbelpolstrer i bunden er skrædder. Christina Tidemand Greth er oprindeligt udlært modelkonstruktør og herreskrædder.

Hendes kompromisløse tilgang til faget har betydet, at hun har arbejdet med at sy kostumer til både teater- og TV-produktioner, bland andet Badehotellet på TV2. Senere blev hun udlært i traditionel møbelpolstring, hvor der arbejdes med fjedre, snøringer og polstring bestående af naturmaterialer, som man har brugt i hundredevis af år.

Som skrædderfaget handler møbelpolstring også om kendskab til tekstiler og andre materialer, visualisering, opmålning, fingerfærdighed og ældgammelt håndværk. Så at være en god skrædder er et rigtig godt udgangspunkt, hvis man vil lære møbelpolstrerfaget. Christina Tidemand Greth kan begge dele.

image

Hvilket syarbejde tilbyder Bornholms Møbelpolstrer?

Christina Tidemand Greth har specialiseret sig i at sy til hjemmet. Det indebegriber: hynder til inde eller ude, puder, gardiner, forhæng, sengetæpper, lampeskærme, etc. Hun har et stort udvalg af smukke stoffer og kan garantere, at hun nok skal finde det stof, som passer til netop dit hjem. Selvfølgelig sætter hun sin mangeårige ekspertise til din rådighed, så du kommer hjem med den pude, de gardiner eller den lampeskærm, som smelter ind i din bolig.

Christina Tidemand Greth tilbyder at sy både skumhynder og dunhynder efter mål. Så hvis dine hynder trænger til en opdatering, laver Christina Tidemand Greth med glæde nogle nye til vindueskarmen, hyggekrogen eller sofagruppen. Et andet specialområde, som hun gør det meget i, er lampeskærme. Man har måske en lampefod, som man er meget glad for, men synes det er udfordrende at finde den rette skærm. Christina Tidemand Greth fra Bornholms Møbelpolstrer rådgiver dig gerne med hensyn til skærmens form, størrelse og farve. Du kan vælge imellem et stort udvalg af mønstrede og broderede stoffer.

Flere Nyheder