Søger du en frisørsalon på Frederiksberg?

12 oktober 2020 Anne-Mette Hansen

En tur til frisøren er nok den allerbedste selvforkælelse. Det er så lækkert at få kræset lidt om de dyrebare lokker. Få en helt ny frisure. Eller en skøn og frisk farve. Måske striber eller extensions. Der er mange muligheder for, hvordan du kan forkæle dig selv og dit hår.

Vigtigst af alt er at finde en god og pålidelig frisør. Leder du efter en god frisørsalon på Frederiksberg? Læs med her.

4 tips når du skal vælge frisør på Frederiksberg

Er du lige flyttet til Frederiksberg? Eller trænger du bare til en ny frisør? Der er rigtig mange om buddet på Frederiksberg. Men nogle af de ting du skal overveje, inden du træffer dit valg, er:

1. Hvad siger andre? Det er altid en god idé at høre venner eller bekendte, om de kender frisøren, før du vælger den. Du kan med fordel også læse frisørens anmeldelser online for at få et godt indblik. 

2. Hvad skal frisøren kunne? Skal du blot have en almindelig klipning eller farvning? Eller søger du nogle mere specifikke hårbehandlinger? Undersøg gerne frisørens hjemmeside først for at se mulige behandlinger.

3. Hvad er din maks. pris? Det er en god idé at tjekke priser online, så du ikke bliver overrasket over prisen. Frisørpriser er meget forskellige, og en høj pris betyder ikke nødvendigvis altid højere kvalitet.

4. Hvor tæt er frisørsalonen på dit arbejde/hjem? Det skal være nemt for dig at komme hen til salonen. Skal du f.eks. klippes eller farves hver anden måned, så giver det ikke mening at skulle ud på en længere dagsrejse. 

Nu er du klar til at starte søgningen efter din nye frisørsalon på Frederiksberg! Når du prøver et nyt sted, kan du med fordel bemærke, om du synes servicen er i top og om du går tilfreds fra salonen! Så er det jo bare at komme igen!

Flere Nyheder